Säker handel

”Ni säger att man kan lita på er, men hur visar ni det?” Det är en bra och viktig fråga. Nedan kan du läsa om hur handel med BUX är både säkert och pålitligt.

Drivs av ayondo

BUX samarbetar med ayondo Markets Limited, ett investeringsföretag med huvudkontor i London. Alla BUX transaktioner hanteras via ayondos plattform. ayondo tillhandahåller ett antal tjänster inom finansiell teknologi för användare i fler än 150 länder.

Regleras av FCA

ayondo auktoriseras och regleras av Storbritanniens finansmyndighet FCA (Financial Conduct Authority) och har registreringsnummer 184333.

Vi täcker upp till 50,000 GBP

Alla BUX och ayondos kunder skyddas genom British Financial Services ersättningssystem (FSCS). I det osannolika fallet att BUX eller ayondo markets skulle likvideras ersätter FSCS förluster med upp till 50,000£ per person.

DINA PENGAR TILLHÖR DIG

Pengarna från dig som kund måste alltid förvaras separat från företagets egna tillgångar: det är ett av FCAs krav.

LÄTTA UTTAG

Det är enkelt och smidigt att ta ut pengar från ditt BUX-konto.

Testat av säkerhetsexperter

Våra system kontrolleras regelbundet av webbsäkerhetsexperter för att säkerställa att din information är säker och skyddad hos oss.

Krypterad data

All serverkommunikation är krypterad med TLSv1.2 så att ingen data kan läsas av obehöriga.

Fler än 1,200,000 användare

BUX har fler än 1,200,000 användare. Du kan hitta appen i Google Play Store och i Apples App Store.

FLER ÄN 85,000 KONTON

Fler än 85,000 användare har öppnat BUX-konton för att handla med riktiga pengar.

HUR FUNKAR DET bakom kulisserna?

Med BUX handlar du med Contracts for Difference – CFD. Det är en finansiell produkt som beter sig precis som en aktie. Till exempel förhåller sig priset på en Facebook CFD till Facebooks aktiepris 1:1. Du kan också få utdelning på CFD när företaget gör sådana utbetalningar. Kort sagt finns det ingen egentlig skillnad mellan aktier och CFD.

travolta

Varför inte bara handla med aktier då? Därför att i den traditionella aktiemarknaden är det mycket mer komplicerat än så – och det medför dessutom kostnader. CFD handlas inte på börsen – därför kan vi hålla processen smidig och kostnaderna nere.

CFD ges ut av en bank eller annan finansiell institution. BUX är ett varumärke som tillhör ayondo markets Limited, ett registrerat företag som regleras av Storbritanniens finansmyndighet, Financial Conduct Authority (FCA).

Ansvarsfull handel

Handel kan vara kul, lärorik och spännande – och inte minst lönsam. Men du kan också förlora pengar. Vårt första råd: Handla inte med pengar som du inte har råd att förlora. Om du handlar med riktiga pengar, börja på en liten skala. För att skydda dig och för att hjälpa till har vi infört ett antal unika säkerhetsåtgärder. Dessa ser till att handeln alltid är kul med BUX.

Diversifiering

När ditt saldo är över 500€ är det inte möjligt att satsa alla pengarna på en transaktion. Att sprida ut pengarna gör att du sprider ut riskerna, och det vill vi uppmuntra.

HANDEL FÖR NYBÖRJARE

Om du har noll erfarenhet av aktiemarknaden måste du först öva med ett demo-konto. Först när du lärt dig hur det fungerar kan du börja handla med riktiga pengar.

Begränsad hävstång

Vissa näthandlare erbjuder hävstångshandel upp till 200 x insättningen. Det är ett sätt att snabbt tjäna mer pengar, men också att snabbt förlora mer pengar. Det tycker vi är oansvarigt. Därför begränsar vi det med vår multiplikator och erbjuder hävstång från x5 för aktiehandel upp till x30 med valutahandel.

OCH OM DU FÖRLORAR PENGAR

…kan du aldrig förlora mer än vad du har investerat i handeln med BUX. Det kanske låter uppenbart, men med många andra mäklare är så inte fallet på grund av deras överdrivna hävstångshandel. Därför erbjuder vi begränsad hävstång för att minska stora förluster.

Insyn

Vi vill vara tydliga och ärliga. Därför kan du med ett klick se vad kostnaderna är för en transaktion. För den erfarne handlaren som undrar har vi inte ”spread” (olika priser för köp och försäljning). Vi använder helt enkelt ett pris både när du köper och när du säljer.

Varningar och automatisk stängning

Vi förstår såklart att du har bättre saker att göra med din tid än att sitta och titta på dina transaktioner och vänta på att avsluta en handel hela dagen. Därför kan du ställa in varningar med BUX. Med dem får du en notis när ett specifikt pris nästan är nått. Om du använder funktionen för automatisk stängning avslutas handeln när din inställda gräns är nådd. På så sätt har du total kontroll och inget att oroa dig för.

Du riskerar ditt kapital. CFD passar inte alla investerare. Vänligen försäkra dig om att du är medveten om riskerna.