Let’s rock the
world of finance

Varför startade vi BUX?

Prova att föra samtalet mot aktiehandel nästa gång du är på fest. Innan du vet ordet av kommer du att stå helt själv vid buffén. Det är inte ditt fel – de flesta tror att finansvärlden är superkrånglig och sååå tråkig.

Vi på BUX vet dock att finansmarknaderna är de viktigaste, största, mest spännande och inflytelserika spelen i världen. Marknaderna är kopplade till internationell handel, politik och världsekonomin, vilket gör aktiehandeln till något riktigt intressant.

Därför ville vi ställa aktiehandeln i centrum – som en riktig festprisse – och nu finns äntligen teknologin som låter oss skapa en app som öppnar upp och förenklar marknaden för alla. Traditionell finans kanske är lika tråkigt och elitiskt som alltid, men BUX rockar finansvärlden och låter alla ta del av aktiehandeln. Ha det så kul på festen!

Ladda mer

Jobba med oss

Träffa teamet

Alla
  • Alla
  • Längre än 180 cm
  • Matälskare
  • Löpare
  • Finansiella nybörjare
  • Blåögda

Investerare

Initial Capital

En investerare som sköter affärerna från Silicon Valley och London med ett intresse för teknologiska företag med fokus på spel. Därför är det märkvärt att de har investerat i ett finansföretag som BUX.

Orange Growth

OGCs grundare kände några BUXare från sin tid på McKinsey. De såg direkt BUX potential och blev de första externa investerarna.

Velocity Capital

Riskkapitalisterna som specialiserar sig på fintech - det affärsvärlden kallar finansiell teknologi. Därför är det spännande att de även har valt att investera i en spelifierad handelsapp som BUX.

Holtzbrinck

Med huvudkontor i München är Holtzbrink Ventures ett av de mest framgångsrika företagen för riskkapital som stödjer nytänkande webbföretag över hela Europa.

Kontakt

Bux HQ

Spuistraat 114-b
1012 VA Amsterdam
Nederländerna

+31(0)85 888 5505
info@getbux.com


Du riskerar ditt kapital. CFD passar inte alla investerare. Vänligen försäkra dig om att du är medveten om riskerna.